Aktuální nabídka žab

V současné době máme na prodej několik druhů žab vhodných i pro začínající chovatele. V naší nabídce naleznete na prodej například rosnice siné (Litoria caerulea) a rosnice běloreté (Litoria infrafrenata) Jsou to krásné velké druhy stromových žab vhodné do vysokých pralesních terárií.

Pro majitele menších nádrží můžeme nabídnout k prodeji například rákosničky běloskvrné (Heterixalus albogutatus) nebo parosničky nádherné (Kaloula pulchra). V naší chovatelské prodejně můžete zakoupit i veškeré vybavení potřebné k chovu těchto druhů žab. Prodáváme terária, substráty a další terarijní vybavení. S chovem jsme schopni i poradit a následný chovatelský servis je u nás samozřejmostí.

Parosničky rajské (Kaloula pulchra) patří mezi menší druhy spíše zemních žab.

Létavka obecná () středně velká stromová žába která vytváří zajímavá pěnová hnízda na větvích těsne nad hladinou. Vhodná je i pro začínající chovatele, dobře se množí.

Rosnice běloretá (Litoria infrafrenata) napak dorůstá větší rozměrů a hodí se do středně velkých terárií např. o rozměrech 80 x 60 x 40 cm vybavených silnějšími větvemi a osázené odolnými rostlinami. Stejné podmínky chovu potřebuje i její příbuzná rosnice siná (Litoria caerulea) na obrázcích níže:

Ropucha obrovská (Rhinella marina) patří mezi velké druhy zemních ropuch. Pro jejich chov se hodí střední až větší pralesní terárium s dostatečnou vrstvou substrátu do kterého se ráda zahrabává.

Rákosnička běloskvrná (Heterixalus albogutatus) je nenáročná malá žabka hodící se i do menších bohatě zarostlých terárií. Jejich chov je možný i s některými druhy anolisů.

Bezrohatka bojovná (Lepidobatrachus laevis) vyloženě vodní žába. Vhodný druh pro chovatele který má problém krmit například živým hmyzem. Jejich chov je obdobný jako u ostatních vodních žab například u drápatek.