Reptilmagazín

Konečně jsme se mi teraristi po letech dočkali tištěné podoby časopisu zaměřeného na teraristiku. Rád bych všem chovatelům doporučil nově vycházející Reptilmagazín. Bližší informace naleznete přímo na stránkách vydavatele: https://www.reptilclub.cz/clanky/reptilmagazin.html

Článek o tomto časopisu naleznete také zde: https://chomutovsky.denik.cz/ctenar-reporter/casopis-reptil-magazin-chomutov-20231023.html?fbclid=IwAR1WhHB4qs5FIWdJ9t2sGrPieKQlipyhZ3D50UqdidbPQ4vzXuHndbv1P2E

Někdo si možná řekne proč bych v dnešní době internetu měl platit za papírové časopisy, když na internetu je tolik informací zcela zadarmo. Na tetnto argument je celá řada odpovědí. Asi nejdůležitéjší rozdíl je že tištěný časopis nebo kniha prochází určitou korekturou a píší ho skuteční odborníci o tématech kterým rozumí. Zatímco na internet píše každý kdo má připojení a naleznou se tam naprosto protíchůdné často neověřené nebo dokonce záměrně zkreslené informace. Které nikdo nekontroluje a čtenář začátečník nemá možnost ověření správnosti informací.

Co vás v novém vydání Reptil magazínu čeká:

– rozsáhlý článek o krajtách královských – dozvíte se co je obranná schopnost tanatoza – uvnitř najdete krásný plakát varana skvrnitého- dočtete se o unikátních odchovech v našich ZOONechte se inspirovat a staňte se odborníky na teraristiku!

💡

Výtisk objednávejte zde

:https://www.jaroslavforejt.cz/rm-5-23-objednavka/

Po domluvě s autorem panem Forejtem bude možné si vyzvednout předem objednaný časopis a to nové i starší číslo 18.11. v Plzni na Zootrzích u nás na stole.

1 komentář u „Reptilmagazín“

  1. Moc děkuji za krásně napsaný článek o tomto mém opravdu náročném projektu. Díky Jarda Forejt
    REPTILmagazín

Komentáře nejsou povoleny.