Rozšířili jsme nabídku pro psy a kočky

Snažíme se stále rozšiřovat naší nabídku zboží. Snažíme se abychom uspokojili co nejvíce zákazníků.

Například pro Vaše psí miláčky u nás naleznete 30 druhů psích konzerv, přes 70 druhů pamlsků a kolem 25 druhů psích granulí.

P1390804 P1390805

Nezapomněli jsme ani na cestovní výbavu pro psy. Nabízíme ochranné deky a sítě do  auta. Přesky na pásy pro psy. V naší prodejně naleznete stále širší sortiment psích vodítek, obojků a kšír v různých provedeních barvách a velikostech za příznivé ceny.

P1390823

Velké pozornosti se v naší prodejně dostává také krmivům a různým dalším doplňkům pro kočky. Nabízíme 20 druhů kočičích granulovaných krmiv. Konzerv pro kočičky u nás naleznete ještě větší množství, než je tomu u psů. Nabízíme 35 druhů kočičích konzerv a 12 druhů kapsiček.

P1390832 Dále u nás můžete,  zakoupit 4 typy kočičích steliv do záchodků od klasických bentonitových podestýlek jako je například známé Benko přes různé silikagely po steliva z tofu a dřevěné peletky.

Postupně doplňujeme i nabídku kočičích toalet a škrabadel.

Nezapomněli jsme ani na odpočinek Vašich chlupatých kamarádů a nabízíme různé pelíšky, podušky a kukaně pro kočky a menší psy.

S přicházejícím teplým počasím jsme rozšířily nabídku různých antiparazitárních přípravků. V naší prodejně můžete zakoupit ověřené značky obojků proti blechám Kiltix, Saklibor a Bolfo. Dále nabízíme celou řadu spot-onů od kočičích až po kapičky pro velké psy.  V naší nabídce naleznete také různé druhy antiparazitárních postřiků například Frontline,Biokil a Arlpalit.

antiparazitika psi